Mențiuni legale

Impression

Editorul:

IPSEN CONSUMER HEALTHCARE (denumită în continuare “IPSEN CHC”)
Societate pe Acțiuni simplificată cu capitalul social de 30.000 Euro 65,
quai Georges Gorse – 92100 Boulogne Billancourt – Franța
Telefon: +33 (0)1 58 33 60 62
479 322 356 RCS Nanterre – SIRET (numărul de înregistrare al societății în Franța) 479 322 356 00029 – Codul APE (codul activității principale în Franța) 4646Z – TVA FR 86 479 322 356

Directorul publicației:
Dl. Benoît Hennion

Găzduirea website-ului:

WP Engine
504 Lavaca Street, Suite 1000
Austin, TX 78701

Vă rugăm să citiți cu atenție Acești Termeni și condiții generale de utilizare, care stabilesc termenii și condițiile de utilizare a website-ului Grupului IPSEN (denumit în continuare „Site-ul”), pe care le acceptați prin simpla consultare a site-ului nostru. Dacă nu acceptați acești Termeni de utilizare, vă rugăm să părăsiți Site-ul nostru.

IPSEN CHC își rezervă dreptul, în orice moment și fără notificare, de a modifica sau de a solicita modificarea Termenilor și Condițiilor Generale de utilizare, precum și a informațiilor conținute în Site-ul IPSEN CHC.

Vă atragem atenția că este necesar ca dvs. să consultați regulat aceste Condiții Generale de utilizare la data ultimei actualizări indicate pe site, pentru a fi informat(ă) despre orice posibile modificări pe care IPSEN CHC le poate face la aceste condiții de utilizare. 

Scopul Site-ului 

Acest Site a fost creat pentru a vă oferi informații generale despre diaree și Smecta (denumită în continuare „Produsul”).

Informațiile conținute în acest Site, destinate oricărui public, sunt furnizate numai cu scopuri de informare și nu sunt destinate:

 • Să ofere sfaturi medicale;
 • Să ofere un diagnostic;
 • Să înlocuiască o consultație, sfaturile sau recomandările unui profesionist în domeniul sănătății.

Garanția 

Informațiile și elementele prezente pe Site sau orice alt Site sunt furnizate „așa cum sunt” fără nicio garanție de orice natură, implicită sau explicită. Utilizatorul Site-ului recunoaște că el/ea poate utiliza pe propria răspundere informațiile conținute în Site. Prin urmare, IPSEN CHC nu poate fi trasă la răspundere pentru orice daune directe sau indirecte de orice natură, care rezultă în întregime sau parțial din utilizarea informațiilor de pe Site. Accesul la Site și utilizarea conținutului său se face pe propriul risc al utilizatorului.

IPSEN CHC depune toate eforturile pentru a păstra informațiile de pe acest Site actualizate. Totuși, IPSEN CHC nu garantează că sunt completite sau acurate lor, indiferent de informațiile implicate.
Dvs. confirmați că (i) este tehnic imposibil să furnizăm acest Site fără defecte și IPSEN CHC nu poate fi trasă la răspundere pentru orice defecte; (ii) defectele pot conduce la indisponibilitatea temporară a Site-ului; și (iii) utilizarea Site-ului poate fi afectată de evenimente și/sau elemente în afara controlului IPSEN CHC, precum, de exemplu, mijloace de transmitere și comunicare între dvs. și IPSEN CHC și între IPSEN CHC și alte rețele.
IPSEN CHC și/sau furnizorii săi pot în orice moment modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, tot Site-ul sau o parte din Site pentru a efectua operațiuni de întreținere și/sau pentru a face îmbunătățiri și/sau modificări la Site.
IPSEN CHC nu este responsabilă pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a Site-ului. IPSEN CHC nu garantează că Produsele IPSEN CHC sau serviciile prezente pe acest Site sunt disponibile în țara în care se află utilizatorul de Internet la momentul vizualizării acestui Site. IPSEN CHC nu garantează (i) vandabilitatea acestor Produse sau servicii în această țară (ii) nici capacitatea acestor Produse sau servicii de a satisface o anumită nevoie, (iii) nici conformitatea lor cu prevederile legale sau de reglementare aplicabile în țările vizate de căutarea utilizatorului de Internet.

Limitarea răspunderii 

Nu trebuie să luați decizii sau să acționați exclusiv pe baza informațiilor conținute în acest Site. IPSEN CHC nu poate fi trasă la răspundere în orice mod:

 • Pentru orice inexactitate sau omisiune cu privire la informațiile disponibile pe Site,
 • Pentru orice daune sau vătămări suferite sau declarate de orice persoană care rezultă direct sau indirect din consultarea sau utilizarea informațiilor conținute pe Site,
 • Pentru orice daune care rezultă din intruziunea frauduloasă a unei terțe părți, care conduce la o modificare a informațiilor sau elementelor puse la dispoziție pe Site,
 • Daune directe sau indirecte, indiferent de cauză, origine, natură sau consecințe (chiar dacă IPSEN CHC a fost informată de posibilitatea acestor daune, cauzate sau care rezultă din accesul oricărei persoane la Site sau imposibilitatea de a accesa Site-ul, utilizarea acestui Site sau altor site-uri legate cu link la acesta, inclusiv orice deteriorare sau viruși care ar putea infecta calculatorul utilizatorului sau orice altă proprietate, încrederea acordată oricărei informații luate direct sau indirect de pe Site și în special, orice pierdere operațională, financiară sau comercială sau pierderea programelor sau datelor în orice sistem informatic, chiar dacă IPSEN CHC a fost informată de posibilitatea acestor daune.

Proprietatea intelectuală 

Site-ul, conținutul său și fiecare element al său sunt protejate prin drepturi de proprietate intelectuală care aparțin IPSEN CHC sau filialelor sale sau terților care au acordat o licență sau autorizație lui IPSEN CHC.

De asemenea, toate elementele acestui Site, inclusiv texte, imagini, sigle, denumiri de Produse, mărci înregistrate, și nume de domeniu sunt proprietatea exclusivă a IPSEN CHC sau filialelor sale sau sunt licențiate acesteia și pot fi folosite numai în conformitate cu condițiile prevăzute mai jos. Odată cu acceptarea acestor Termeni și Condiții de utilizare, puteți descărca, afișa sau imprima informațiile conținute pe acest Site exclusiv pentru utilizarea dvs. personală, privată, necomercială și cu condiția să vă asigurați că reproduceți pe fiecare copie a conținutului Site-ului, în întregime sau parțial, următorul aviz de drept de autor: „Drept de autor © 2019. IPSEN Consumer HealthCare SAS – Toate drepturile rezervate”. Orice modificare sau alterare a oricărui element de pe Site și a notificării cu privire la dreptul de autor, legea mărcilor înregistrate sau alte drepturi de proprietate intelectuală sunt interzise.

Orice utilizare în afară de cea indicată mai sus, fără consimțământul prealabil scris al IPSEN CHC, este strict interzisă și constituie o încălcare și încălcarea drepturilor IPSEN CHC.

IPSEN CHC sau filialele sale își rezervă dreptul de a lua măsuri legale împotriva oricărei încălcări a drepturilor sale de proprietate intelectuală.

Informații de la terți 

Site-ul conține informații de la terți și linkuri către alte site-uri, cu acordul terților vizați. IPSEN CHC încearcă să facă trimitere numai la site-uri care respectă legile aplicabile.

Aceste informații și linkuri sunt furnizate dvs. numai cu scopul de informare. Deoarece IPSEN CHC nu este în poziția de a exercita orice control asupra informațiilor terților sau informațiilor publicate pe site-urile terților, IPSEN CHC nu intenționează să ofere orice garanție pentru informațiile și site-urile terților și nu va fi responsabilă pentru conținutul lor la care aveți acces pe propria răspundere.

IPSEN CHC își rezervă dreptul să îndepărteze orice conținut sau link pe care îl consideră cenzurabil sau ca urmare a cunoașterii unui litigiu cu privire la acel conținut sau link.

Site-ul poate propune opiniile exprimate de experți consultați într-un anumit domeniu în legătură cu conținutul Site-ului sau extrase din articole de presă. Aceste informații reflectă doar opinia expertului consultat sau ziarului și nu neapărat opinia Grupului IPSEN: Grupul IPSEN nu este răspunzător pentru acuratețea și completitudinea informațiilor și opiniilor conținute în aceste elemente.

Linkurile site-urilor terților către alte site-uri 

Site-ul poate conține linkuri cu hypertext către site-urile terților. Aceste linkuri către alte site-uri sunt furnizate exclusiv cu scopul de a facilita accesul la Site-ul nostru. În orice caz și în special din cauza naturii volatile a informațiilor de pe Internet, IPSEN CHC nu poate controla natura sau conținutul resurselor constituite prin aceste surse externe și prin urmare, nu este responsabilă pentru utilizarea, indisponibilitatea site-urilor terților, conținutul lor, publicitatea și alte elemente disponibile pe aceste site-uri ale terților accesate prin intermediul Site-ului IPSEN CHC.

IPSEN CHC nu are niciun mod de a controla conținutul acestor site-uri ale terților, care rămân complet independente de IPSEN CHC. În plus, existența unui link între Site-ul nostru și site-ul unei terțe părți nu înseamnă că IPSEN CHC aprobă în orice mod conținutul acelui site și utilizarea acestuia. În plus, este responsabilitatea dvs. să luați orice măsuri necesare pentru a evita contaminarea Site-ului, inclusiv prin unul sau mai mulți „viruși” și/sau alți „paraziți”.

Site-urile externe pot conține link-uri hypertext către Site. Aceste linkuri nu implică orice legătură între IPSEN CHC și site-ul terților. În orice caz, IPSEN CHC nu este responsabilă pentru indisponibilitatea acestor site-uri și IPSEN CHC nu revizuiește, nu controlează, nu aprobă sau nu este responsabilă pentru conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri sau prin intermediul acestor site-uri.

Prevederi jurisdicționale 

Site-ul și conținutul său sunt guvernate de legile Republicii Franceze și orice litigiu cu privire la acesta va fi supus jurisdicției instanțelor de judecată din Franța.

Politică de Confidențialitate

Ipsen se angajează să vă protejeze datele cu caracter personal în conformitate cu legile aplicabile privind confidențialitatea și protecția datelor, inclusiv cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGPD) adoptat la nivelul al Uniunii Europene și cu alte legi locale aplicabile care reglementează stocarea, prelucrarea, accesarea și transferul datelor cu caracter personal.

Prezenta Politică de confidențialitate descrie modalitățile prin care Datele cu Caracter Personal ale persoanelor fizice („Utilizatorii”) care utilizează acest website („Website-ul”) pot fi colectate, stocate și utilizate de Mayoly Romania SRL Str. Mihai Eminescu, Nr. 108-112, Etaj 1, Sector 2, 020082, Bucuresti, Romania, („Mayoly”), operatorul de date.

De exemplu, pentru a fi respectată orice nouă reglementare din acest domeniu sau pentru a alinia informațiile incluse aici cu activitățile de prelucrare pe care le desfășurăm, această Politică poate fi periodic schimbată, modificată sau actualizată în orice alt mod. Vă vom informa în mod corespunzător prin intermediul Website-ului cu privire la orice schimbări de fond ale acestei Politici de Confidențialitate.

Cu toate acestea, Datele dvs. cu Caracter Personal (așa cum sunt definite mai jos) vor fi gestionate întotdeauna în conformitate cu Politica de Confidențialitate care era în vigoare la momentul colectării și așa cum este descris în versiunile actualizate ale acestei Politici de Confidențialitate, notificate către dvs.

1- Date cu Caracter Personal colectate

Date furnizate în mod voluntar de către vizitatorii Website-ului

Ipsen poate colecta Date cu Caracter Personal atunci când contactați Ipsen prin e-mail și/sau prin formularul de contact, inclusiv numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte Date cu Caracter Personal pe care le furnizați direct către Ipsen în acest context („Date cu Caracter Personal”). Dacă doriți să primiți informații de la Ipsen/contactați Ipsen, aceste categorii de Date cu Caracter Personal sunt obligatorii. Refuzul de a furniza aceste categorii de Date cu Caracter Personal poate atrage după sine imposibilitatea Ipsen de a gestiona solicitarea dvs./de a vă furniza informațiile solicitate.

Date de navigare colectate prin observare

În cursul operării lor normale, sistemele de informații și procedurile software utilizate pentru asigurarea funcționării Website-ului colectează unele Date cu Caracter Personal a căror transmitere este implicită atunci când se utilizează protocoale de comunicare pe Internet.

Astfel de date includ: adrese IP, tipul de browser utilizat, sistemul de operare, numele domeniului și adresa site-urilor web de la/la care s-a făcut acces/ieșire, informații despre paginile vizitate de utilizatori în cadrul Website-ului, ora accesului, cât timp a fost petrecut pe fiecare pagină, o analiză a căii interne și a altor parametri referitori la sistemul de operare și mediul IT al utilizatorului.

Astfel de date tehnice / IT sunt colectate și utilizate exclusiv pe bază agregată și anonimă și pot fi utilizate pentru a determina responsabilitatea în cazul unor presupuse infracțiuni IT / electronice care cauzează pagube Website-ului.

Aceste Date cu Caracter Personal nu vă identifică direct după nume, dar ar putea fi utilizate pentru a identifica faptul că un anumit computer sau dispozitiv a accesat Webiste-ul.

2- Utilizarea Datelor cu Caracter Personal

Datele dvs. cu Caracter Personal vor fi prelucrate numai în scopurile legate de interesele legitime urmărite de Ipsen și anume pentru a avea o interacțiune mai bună cu dvs., precum și pentru a face Website-ul mai util pentru dvs., astfel încât Datele dvs. cu Caracter Personal pot fi utilizate pentru a:

 • Răspunde la solicitările sau întrebările dvs.;
 • Efectua analize și a măsura performanța Website-ului;
 • Menține Website-ul, inclusiv din motive de securitate.

Datele dvs. cu Caracter Personal nu vor fi vândute, partajate sau distribuite în alt mod către terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazului este necesar să facem acest lucru în baza unei legi aplicabile, a unei hotărâri judecătorești sau a unei reglementări guvernamentale sau dacă o astfel de divulgare este necesară în alt mod pentru a realiza scopurile descrise mai sus (a se vedea, de asemenea, secțiunea 3 de mai jos), în sprijinul oricărei anchete penale sau de altă natură sau a unei proceduri legale aici sau în străinătate.

3- Destinatarii Datelor Caracter Personal

În scopurile descrise mai sus, Ipsen ar putea avea nevoie să dezvăluie Datele cu Caracter Personal către următoarele părți terțe autorizate:

 • Ipsen și filialele sale;
 • Distribuitorii, furnizorii de servicii și vânzătorii selectați care acționează conform instrucțiunilor Ipsen pentru găzduirea Website-ului, analiza datelor, îndeplinirea comenzilor, tehnologia informației și furnizarea infrastructurii conexe, servicii pentru clienți, livrare de e-mailuri, audit etc.;
 • Autorități legale sau administrative: conform cerințelor legilor aplicabile, inclusiv legilor din afara țării de reședință;
 • Achizitori potențiali și alte părți interesate în cazul unei fuziuni, a unei operațiuni de restructurare legală, cum ar fi achiziția, asocierea în participație, cesiunea, divizarea sau dezinvestirea;

În orice caz, Ipsen va cere ca astfel de părți terțe:

 • Să se angajeze să respecte legile privind protecția datelor și principiile acestei Politici;
 • Să prelucreze Datele cu Caracter Personal numai în scopurile descrise în prezenta Politică;
 • Să implementeze măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate concepute pentru a proteja integritatea și confidențialitatea Datelor dvs. cu Caracter Personal.

4- Transferul Datelor cu Caracter Personal

Ipsen este un grup biofarmaceutic global cu afiliați, parteneri și subcontractanți, situați în multe țări din întreaga lume.

Din acest motiv, Ipsen ar putea avea nevoie să vă transfere Datele cu Caracter Personal în alte jurisdicții, inclusiv din Spațiul Economic European în afara Spațiului Economic European, în țări care nu pot fi considerate a oferi același nivel de protecție ca jurisdicția în care vă aflați.

În cazurile în care Ipsen trebuie să transfere Date cu Caracter Personal în afara Spațiului Economic European, acesta se va asigura că vor fi puse în aplicare garanții adecvate, așa cum este cerut de legislația aplicabilă privind protecția datelor (inclusiv, în special, Clauzele contractuale standard ale Comisiei Europene, după caz).

Lista țărilor din afara Spațiului Economic European către care Ipsen transferă Datele cu Caracter Personal se poate modifica periodic. Puteți obține o listă exhaustivă și actualizată a acestor țări, precum și informații suplimentare cu privire la garanțiile de transfer pe care le-am implementat, inclusiv, dacă este cazul, o copie a acestora, contactându-ne la datele de contact menționate mai jos la secțiunea 7.

5- Perioada de păstrare a Datelor cu Caracter Personal

Datele dvs. cu Caracter Personal sunt prelucrate și păstrate pentru o perioadă de cel mult trei ani de la data care intervine ultima dintre următoarele: (i) colectarea acestora sau (ii) ultimul contact pe care îl avem cu dvs.

6- Securitate

Datele dvs. cu Caracter Personal vor fi stocate pe servere securizate și păstrate strict confidențiale. Sunteți responsabil pentru păstrarea secretului parolei unice și a informațiilor despre cont.

7- Drepturile dvs.

Aveți următoarele drepturi cu privire la prelucrarea Datelor dvs. cu Caracter Personal în funcție de circumstanțe și legislația aplicabilă:

DreptCe înseamnă asta?
Dreptul de accesAveți dreptul de a obține confirmarea faptului că Datele dvs. cu Caracter Personal sunt prelucrate de noi și, în caz afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare, precum și accesul la Datele cu Caracter Personal prelucrate de Ipsen.
Dreptul la rectificareAveți dreptul de a obține rectificarea Datelor dvs.  cu Caracter Personal, dacă acestea sunt inexacte sau incomplete.
Dreptul la ștergerea datelorAcest drept este numit și „dreptul de a fi uitat” și, în termeni simpli, vă permite să solicitați ștergerea sau eliminarea Datelor dvs. cu Caracter Personal dacă nu există niciun motiv temeinic pentru continuarea folosirii acestora de către Ipsen. Nu este un drept general de ștergere; există excepții.
Dreptul la restricționarea prelucrăriiAveți dreptul de a „bloca” sau împiedica folosirea Datelor dvs. cu Caracter Personal, în anumite circumstanțe. În cazul restricționării prelucrării, Ipsen poate stoca în continuare datele dvs., însă nu le va putea folosi.
Dreptul la portabilitatea datelorAveți dreptul de a obține și reutiliza Datele dvs. cu Caracter Personal, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, în anumite circumstanțe.
Dreptul la opozițieAveți dreptul de a vă opune anumitor tipuri de prelucrări, în anumite circumstanțe.

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne trimiteți o cerere cu privire la Drepturile Persoanelor vizate completând acest formular.

Pentru a vă exercita drepturile ne puteți contacta și prin intermediul datelor de contact indicate mai sus.

Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul la solicitarea dvs. sau considerați că prelucrarea Datelor cu Caracter Personal nu respectă legislația privind protecția datelor, puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor competentă: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, conform informațiilor furnizate pe https://www.dataprotection.ro/.

De asemenea, aveți dreptul de a iniția proceduri judiciare.

8- Tehnologii utilizate

Cookie-uri

Acest Website folosește Cookie-uri și tehnologii similare („Cookie-uri”), inclusiv Cookie-uri terță parte.

Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre utilizarea de către Ipsen a Cookie-urilor și a tehnologiilor similare, vă rugăm să consultați Politica noastră privind Cookie-urile disponibilă de mai jos .

12- Cum puteți să ne contactați

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu ezitați să trimiteți un e-mail Responsabilului cu Protecția Datelor Ipsen la adresa rgpd@mayoly.com.

Această Politică de Confidențialitate a fost actualizată ultima dată la Iulie 2021.

Politică privind cookie-urile

Acest Website este administrat de Mayoly Romania SRL Str. Mihai Eminescu, Nr. 108-112, Etaj 1, Sector 2, 020082, Bucuresti, Romania („Mayoly”) și folosește cookie-uri strict necesare și cookie-uri analitice, inclusiv cookie-uri generate de Google Analytics. Scopul acestei Politici privind cookie-urile este de a ilustra tipurile de cookie-uri utilizate pe acest Website, modalitățile în care sunt utilizate și modul în care puteți controla utilizarea cookie-urilor.

Ce este un cookie?

Cookie-urile sunt fișiere de date de mici dimensiuni plasate pe dispozitivul dvs. atunci când vizitați un Website. Cookie-urile sunt stocate pe hard disk-ul dispozitivului dvs., fără niciun risc de deteriorare a acestuia.

În funcție de durata de viață a acestora, cookie-urile pot fi clasificate în cookie-uri de sesiune sau cookie-uri persistente. Cookie-urile de sesiune au o durată de stocare limitată la durata sesiunii de navigare a utilizatorului. La închiderea sesiunii sau a browser-ului, informațiile stocate sunt șterse. Cookie-urile persistente sunt stocate în dispozitivul utilizatorului pentru o perioadă de timp variabilă, mai lungă decât durata sesiunii, nefiind șterse în momentul închiderii sesiunii sau a browser-ului, ci la expirarea duratei respective. Anumite secțiuni de conținut ale unor website-uri sau anumite funcționalități ale website-urilor pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (de exemplu un fișier video). Aceste terțe părți pot plasa cookie-uri pe website (denumite „cookie-urile terță parte” din moment ce nu sunt plasate de către deținătorul website-ului). Furnizorii terți trebuie să respecte, de asemenea, reglementările legale în vigoare și politicile de confidențialitate ale deținătorului website-ului.

Unele cookie-uri sunt considerate strict necesare; aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a facilita sarcinile esențiale de pe Website, cum ar fi ajutarea utilizatorilor să navigheze între pagini într-un mod eficient și menținerea funcționării website-ului în siguranță și eficient.

Alte cookie-uri sunt utilizate pentru a gestiona performanța și a urmări utilizarea Website-ului. Ipsen folosește aceste cookie-uri pe Website pentru a ne ajuta să înțelegem cum este utilizat Website-ul nostru, astfel încât să îl putem îmbunătăți și dezvolta continuu.

În conformitate cu Directiva UE 2009/136/CE, vom stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs. dacă sunt strict necesare. Când folosim alte cookie-uri, care nu sunt strict necesare, vă vom cere permisiunea.

Informațiile colectate folosind cookie-uri de obicei nu vă identifică în mod direct. Cu toate acestea, unele cookie-uri pot conține date cu caracter personal, cum ar fi adresa IP, data și ora vizitei Website-ului, sistemul de operare, browserul și modul în care utilizatorul accesează site-ul (consultați Politica de Confidențialitate a Website-ului disponibilă aici pentru mai multe informații despre cum prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, drepturile dvs. și cum să ne contactați).

Ce cookie-uri utilizează acest Website?

Acest Website folosește cookie-uri strict necesare pentru a gestiona navigarea pe Website, necesare funcționalității și securității.

Denumire cookieFurnizorDescriereDurata de expirareTip
PHPSESSIDWordPressCookie folosit pentru  sesiunile în PHP ale utilizatorilorExpiră la închiderea browser-ului sau a sesiuniiCookie de sesiune
wordpress_test_cookieWordPressCookie de testare care verifică dacă browser-ul permite utilizarea cookie-urilor, fără a fi stocate dateExpiră la închiderea browser-ului sau a sesiuniiCookie de testare
wordpress_sec_WordPressOferă informații cu privire la conexiuneExpiră la închiderea browser-ului sau a sesiuniiCookie de sesiune
wordpress_logged_in_WordPressIndică dacă utilizatorul este conectat și dacă are sau nu calitatea de administratorExpiră la închiderea browser-ului sau a sesiuniiCookie de sesiune

Website-ul folosește și cookie-uri de performanță. Aceste cookie-uri colectează analitice despre modul în care vizitatorii folosesc Website-ul, de exemplu ce pagini accesează utilizatorii cel mai des și dacă primesc mesaje de eroare de pe Website. De asemenea, site-ul folosește Google Analytics pentru a urmări utilizarea web și pentru a furniza statistici generale despre utilizare Website-ului. Puteți vedea informațiile de confidențialitate Google Analytics aici: Protejarea datelor dvs. – Ajutor Google Analytics (google.com)

Denumire cookieFurnizorDescriereDurata de expirareTip
_gaGoogle AnalyticsPermite diferențierea utilizatorilor unici de cei recurenți2 aniCookie de sesiune
_gidGoogle AnalyticsPermite stabilirea numărului utilizatorilor unici1 ziCookie de sesiune
_gat_UA-53929843-21Google AnalyticsFolosit de Google pentru a reduce  rata solicitărilor10 minuteCookie de testare

Informațiile colectate prin utilizarea Google Analytics sunt utilizate exclusiv pentru a gestiona Website-ul și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Informațiile nu sunt utilizate pentru a crea profiluri ale utilizatorilor sau pentru a oferi publicitate direcționată.

Informațiile colectate prin intermediul cookie-urilor pot fi transmise următoarelor categorii de destinatari: Utilizatori ai Website-ului, alte persoane fizice sau juridice care prelucrează date cu caracter personal în numele nostru, precum și alte entități din cadrul grupului Ipsen.

Informațiile colectate prin intermediul cookie-urilor pot fi transmise în state membre ale UE/SEE sau în state care nu sunt membre ale UE/SEE, după cum se indică la următoarea adresă: Google: https://policies.google.com/privacy?hl=ro

Mai multe informații  privind certificarea Google Inc. sunt disponibile la următoarea adresă: https://support.google.com/analytics/answer/3407084?hl=en

Cât timp sunt păstrate informațiile colectate din cookie-uri?

Informațiile colectate prin intermediul cookie-urilor sunt șterse atunci când informațiile nu mai sunt necesare sau după o perioadă de maximum 13 luni.

Cum pot seta sau modifica setările cookie-urilor?

Vi se vor prezenta opțiuni de gestionare a cookie-urilor de pe acest Website atunci când intrați mai întâi pe Website și apoi periodic după acest moment. Veți putea accepta toate cookie-urile care nu sunt strict necesare sau puteți alege ce cookie-uri dintre acestea să acceptați sau să refuzați. Dacă refuzați cookie-urile care nu sunt strict necesare, acestea nu vor fi plasate pe dispozitivul dvs.

Alternativ, puteți controla cookie-urile prin majoritatea browserelor web prin setările browserului. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri, inclusiv modul de a vedea ce cookie-uri au fost setate, vizitați http://www.aboutcookies.org/sau http://www.allaboutcookies.org/. Pentru a renunța la urmărirea de către Google Analytics pe toate website-urile, accesați http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Ce se întâmplă când distribuiți pe platformele de socializare?

Dacă „distribuiți” conținut Ipsen pe rețelele sociale, precum Facebook și Twitter, vi se pot trimite cookie-uri de pe aceste website-uri. Nu controlăm setarea acestor cookie-uri, așa că vă rugăm să consultați website-urile terțelor părți pentru mai multe informații despre cum să le gestionați.

Drepturi prevăzute de legislația privind protecția datelor cu caracter personal

Beneficiați de toate drepturile prevăzute de legislația privind protecția datelor, după cum urmează: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (conform informațiilor disponibile pe www.dataprotection.ro) sau dreptul de a iniția proceduri judiciare.

Dacă doriți să exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne trimiteți o cerere cu privire la Drepturile Persoanelor vizate completând acest formular.

Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor, pentru exercitarea oricăror drepturi sau dacă sunteți nemulțumit de modul în care au fost gestionate datele dvs. cu caracter personal, ne puteți contacta și la datele de contact indicate mai sus. În plus, puteți contacta Responsabilul cu Protecția Datelor Ipsen la adresa rgpd@mayoly.com.

Această politică privind cookie-urile a fost modificată ultima dată în ianuarie 2024.